Meteen naar de content

Laatste actiedag!

  Disclaimer

  Om gebruik te maken van www.beautyfan.nl zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaardt.

  Gebruik van informatie

  BeautyFan streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat BeautyFan niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

  Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. BeautyFan aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

  Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen BeautyFan en de gebruiker van de website ontstaan.

  E-mail

  BeautyFan garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico's. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met BeautyFan corresponderen, accepteert u dit risico.

  Hyperlinks

  Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. BeautyFan heef geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. BeautyFan aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade uit het gebruik van websites van derden.

  Intellectuele eigendomsrechten

  Alle publicaties en uitingen van BeautyFan zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat BeautyFan daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

  Klantreviews

  Getuigenissen (klantenreviews) op BeautyFan.nl zijn niet-geverifieerde resultaten die door gebruikers naar ons zijn doorgestuurd en die mogelijk niet overeenkomen met de ervaring van de gemiddelde koper, mogelijk niet van toepassing zijn op de gemiddelde persoon en niet bedoeld zijn om te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten behaalt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of weglatingen in typische resultaten informatie die ons door fabrikanten of gerenommeerde derde partijen wordt versterkt.

  Resultaten

  De resultaten van onze producten zijn niet tastbaar en niet gemeten in kwantitatieve uitkomsten, effectiviteit of enige andere variabele. Nogmaals, resultaten, indien aanwezig, van het gebruik van onze producten kunnen van persoon tot persoon verschillen.

  Gebruik

  Neem vóór het in gebruik nemen van al onze producten altijd contact op met een arts of deskundig persoon. BeautyFan.nl is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de resultaten of effecten van onze producten. Resultaten kunnen in geen enkele situatie worden gegarandeerd.

  Gratis verzending!

  Wij bieden al onze klanten gratis verzending!

  Alleen maar tevreden klanten!

  Klanten geven ons 4.8 van de 5 sterren!

  24/7 klantenservice

  Onze klantenservice medewerkers staan dag en nacht voor u klaar!